Halvdagsutbildning

Psykologisk trygghet đŸ€ inre motivation = lĂ€rande organisation

– Digitalt

Forskning visar att en hög grad av psykologisk trygghet och inre motivation Ă€r kopplad till högre produktivitet, lĂ€gre sjukfrĂ„nvaro och ökad förmĂ„ga att lösa komplexa uppgifter. Genom att förstĂ„ vilka faktorer som pĂ„verkar kan vi utveckla strategier och metoder som bidrar till en kultur som stĂ€rker hĂ€lsa, lĂ€rande och prestation. 

Utbildningen Àr skrÀddarsydd för dig som arbetar med mÀnniskor inom bÄde offentlig och privat sektor.

MĂ„l med kursen

Efter utbildningen kommer du förstĂ„ hur du skapar förutsĂ€ttningar för psykologisk trygghet samt vilka behov som ligger till grund för den inre motivationen hos dig sjĂ€lv och andra. 

Vi kommer bland annat gÄ igenom:

  • Teori och forskning bakom psykologisk trygghet och inre motivation
  • Exempel pĂ„ praktisk tillĂ€mpning för att skapa en kultur baserat pĂ„ psykologisk trygghet 
  • GenomgĂ„ng av komplexitetsteori
  • Personlig analys av dina tvĂ„ primĂ€ra psykologiska behov som utgör din inre motivation

UpplÀgg

Utbildningen Àr en halvdagsutbildning digitalt.

Datum: 31 maj
Tid: 08.30-11-30

Pris: 3 995 kr

Datum: 8 september
Tid: 13.00-16.00
Pris: 3 995 kr – Early Bird pris: 3 595 kr tom 15 augusti

Vem Àr kursen till för?

Utbildningen Àr skrÀddarsydd för dig som arbetar med mÀnniskor sÄvÀl i offentlig som privat sektor. Den riktar sig till dig som stöttar eller driver förÀndringsarbete.

Inför utbildningen

Inför utbildningen fÄr du göra en analys pÄ din inre motivation som baseras pÄ forskning. Analysen ger dig svar pÄ vilka tvÄ psykologiska behov som Àr viktigast för din inre motivation samt vad dessa betyder. Det Àr en enkÀt som du fyller i digitalt som tar ca 10 min att besvara som vi sedan fördjupar oss i under utbildningen.

Utbildare

Frida Mangen Àr personalvetare­/beteendevetare som arbetar som konsult och förelÀsare inom HR, organisation, ledarskap och förÀndringsledning. Hon driver Àven podcasten AgilaHRpodden.

Hennes passion och drivkraft Àr att bidra till mer hÄllbara och framgÄngsrika organisationer med hjÀlp av nytÀnkande idéer och agila arbets- och tankesÀtt.

DesirĂ©e Rova Ă€r personalvetare med en bakgrund som HR och organisationskonsult. Hon har grundat MyNeeds 2011 och tilldelats innovationspris 2013 för metoden. Hon Ă€r författare till boken “Motiverad! – en handbok i motivationsbaserat ledarskap” och förelĂ€ser om Ă€mnet.

Webinar

Inre motivation i ett nötskal

 – 1 timme

Vad sÀger aktuell forskning om inre motivation? Hur kan du tillÀmpa inre motivation i praktiken? Detta och mycket mer fÄr du lÀra dig i vÄrt kostnadsfria webinar. 

Vill du veta mer om vÄra utbildningar?
Vi kan Àven skrÀddarsy utbildningar utifrÄn era behov.