Halvdagsutbildning

Psykologisk trygghet 🤍 inre motivation = lärande organisation

– Digitalt

Forskning visar att en hög grad av psykologisk trygghet och inre motivation är kopplad till högre produktivitet, lägre sjukfrånvaro och ökad förmåga att lösa komplexa uppgifter. Genom att förstå vilka faktorer som påverkar kan vi utveckla strategier och metoder som bidrar till en kultur som stärker hälsa, lärande och prestation. 

Utbildningen är skräddarsydd för dig som arbetar med människor inom både offentlig och privat sektor.

Mål med kursen

Efter utbildningen kommer du förstå hur du skapar förutsättningar för psykologisk trygghet samt vilka behov som ligger till grund för den inre motivationen hos dig själv och andra. 

Vi kommer bland annat gå igenom:

  • Teori och forskning bakom psykologisk trygghet och inre motivation
  • Exempel på praktisk tillämpning för att skapa en kultur baserat på psykologisk trygghet 
  • Genomgång av komplexitetsteori
  • Personlig analys av dina två primära psykologiska behov som utgör din inre motivation

Upplägg

Utbildningen är en halvdagsutbildning digitalt.

Datum: 31 maj
Tid: 08.30-11-30

Pris: 3 995 kr

Datum: 8 september
Tid: 13.00-16.00
Pris: 3 995 kr – Early Bird pris: 3 595 kr tom 15 augusti

Vem är kursen till för?

Utbildningen är skräddarsydd för dig som arbetar med människor såväl i offentlig som privat sektor. Den riktar sig till dig som stöttar eller driver förändringsarbete.

Inför utbildningen

Inför utbildningen får du göra en analys på din inre motivation som baseras på forskning. Analysen ger dig svar på vilka två psykologiska behov som är viktigast för din inre motivation samt vad dessa betyder. Det är en enkät som du fyller i digitalt som tar ca 10 min att besvara som vi sedan fördjupar oss i under utbildningen.

Utbildare

Frida Mangen är personalvetare­/beteendevetare som arbetar som konsult och föreläsare inom HR, organisation, ledarskap och förändringsledning. Hon driver även podcasten AgilaHRpodden.

Hennes passion och drivkraft är att bidra till mer hållbara och framgångsrika organisationer med hjälp av nytänkande idéer och agila arbets- och tankesätt.

Desirée Rova är personalvetare med en bakgrund som HR och organisationskonsult. Hon har grundat MyNeeds 2011 och tilldelats innovationspris 2013 för metoden. Hon är författare till boken “Motiverad! – en handbok i motivationsbaserat ledarskap” och föreläser om ämnet.

Webinar

Inre motivation i ett nötskal

 – 1 timme

Vad säger aktuell forskning om inre motivation? Hur kan du tillämpa inre motivation i praktiken? Detta och mycket mer får du lära dig i vårt kostnadsfria webinar. 

Vill du veta mer om våra utbildningar?
Vi kan även skräddarsy utbildningar utifrån era behov.