Bli expert
på inre motivation!

Vi på MyNeeds® är experter på motivation och tillhandahåller certifieringsutbildningar för dig som vill arbeta med motivation på individ-, grupp och organisationsnivå. 

För övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Nivå 1

Motivationsbaserat självledarskap

– 2 dagar.

Utbildningen är för dig som arbetar som HR eller med ledarskap, utbildning, organisationsutveckling eller förändringsledning. 

Denna utbildning är även för dig som vill fördjupa din kunskap om de psykologiska behoven inifrån och ut. 

Utbildningen baseras på boken: Motiverad! En handbok i motivationsbaserat ledarskap. En av författarna håller i utbildningen. Boken ingår i utbildningen.

Nivå 2

Den motiverade medarbetaren

 – 1 dag

Utbildningen är till för dig som vill arbeta med metoden på individuell nivå. Utbildningen är certifierande och  ger dig verktyg i hur du hjälper medarbetare att komma i kontakt och ta ansvar för sin inre motivation för ökat välbefinnande. 

Nivå 3

Den motiverade gruppen

– 1,5 dag

Utbildning vänder sig till dig som vill arbeta med metoden mot grupper och organisationer. Här får du utbildning i hur du får grupper att bli team samt utbildning i vår workshop metodik. Utbildningen är certifierande. 

Som certifierad får du: tillgång till vår plattform, utbildningsmaterial, mallar, kompetensutveckling, support och ett nätverk av andra experter runt om i Sverige.

Obs! I alla utbildningssteg ingår det förarbete och ett slutgiltigt prov.

Vem är utbildningen till för?
För dig som vill arbeta med motivation kopplat till:

    • Personlig utveckling
    • Grupputveckling
    • Organisationsutveckling