You are currently viewing Våra certifieringar

Våra certifieringar

 

MyNeeds Workshop Inre motivation
Jobbar du som HR eller med förändingsledning?

Som HR har jag alltid varit intresserad av att förstå människor och vad som händer med oss i olika sammanhang. Har testat alla möjliga verktyg för att förstå vad nyckeln är till människors VARFÖR genom åren.

Idag har forskningen kommit väldigt långt i den frågan. Men ju mer vi har kommit fram till desto mer komplext har det blivit.

Vi har gått djupare i den forskning som dominerat marknaden sedan 80-talet – SDT. Och tittat på hur våra psykologiska behov påverkar oss individuellt och i olika sammanhang med hjälp av kvalitativ och kvantitativ metod.

Det här vände upp och ner på allt jag lärt mig men har också gett helt nya resultat som går att applicera på både individ- grupp och organisationsnivå. (Allt det här skriver jag om i vår bok som blivit nominerad till årets HR-bok i år)

Jag har sammanställt en certifieringsutbildning till dig som vill arbeta med vår metod. Utbildningen utgår från vår boks olika steg och ger dig konkreta sätt att applicera metoden på individ- grupp och organisationsnivå. 

/ Desireé Rova grundare av MyNeeds 


Nivå 1 – 2 dagars motivationsbaserat självledarskap

Som med allt annat, börjar allting med oss själva. Därför börjar vi utbildningen med att förstå våra psykologiska behov och hur de påverkar oss inifrån och ut. Detta lägger grunden för ditt nästa steg – att coacha andra som är den certifierande nivån. 

”Jag har alltid trott att jag måste förändras, men det är inget fel på mig. Det handlar om att jag inte förstått mina psykologiska behov och i och med att jag inte förstått dem så har det begränsat hela mitt liv. Den här utbildningen har på riktigt förändrat mitt liv! Nu vet jag hur jag kan påverka mina egna förutsättningar till ett rikare liv”

Kursdeltagare MyNeeds®

Förutom att förstå sig själv så visualiserar vi vad som händer med oss i olika sammanhang med hjälp av spelplaner.  Spelplanerna hjälper oss att tolka gruppdynamiken och kulturen i teamen. Vi använder en användarvänlig och modern plattform som verktyg.

 

Målgrupp

Utbildningen är för dig som arbetar som HR eller med ledarskap, utbildning, organisationsutveckling eller förändringsledning. Denna utbildning är även för dig som vill arbeta med ditt självledarskap.

Alla utbildningsnivåer

Vi har 3 olika nivåer av utbildningar, första utbildningen Motivation-based self-leadership kan alla gå som är intresserade av att utveckla sig själv. Nivå 2 och 3 är för dem som vill arbeta med verktyget i bolag eller med bolag. Dessa steg är certifierande. 

Level 1 – Motivationsbaserat självledarskap – verktyg i att förstå de psykologiska behoven inifrån och ut. 

Level 2 – Den motiverade medarbetaren – hur du kan arbeta med verktyget och coacha andra. 

Level 3 – Den motiverade gruppen – hur du kan arbeta med verktyget mot grupper och hela organisationen. 

📌 Nivå 1 – Motivationsbaserat självledarskap, 2 dagar

Effekten av utbildningen:

  • Djupgående förståelse för våra omedvetna psykologiska behov som ligger till grund för vår inre motivation 
  • Ökad förståelse för andra 
  • Få insikter om hur du kan kommunicera behovsanpassat för att nå fram till andra 

Innehåll:
En personlig återkoppling utifrån din motivationsanalys som analyserar dina omedvetna psykologiska behov 1,5 timme. 2 dagars utbildning.

Obs! I utbildningen ingår det förarbete och ett slutgiltigt prov.

 

Glada människor med MyNeeds

 

Utbildningsmaterial

I alla våra utbildningar kommer du att få arbeta i vårt utbildningsprogram där det ingår kursmaterial. Förutom det kommer du att få tillgång till vår plattform och din MyNeeds® rapport. I utbildningen ingår vår bok ”Motiverad!” en handbok i motivationsbaserat ledarskap. Den ligger till grund för alla utbildningssteg. 

Läs ett provkapitel ur boken här

Boken Motiverad av Desiree Rova

Var hålls kursen

Den här kursen hålls i Stockholm

✔️ Frukost serveras mellan 8.00-8.30

✔️ Lunch ca 12.00

✔️ Eftermiddagsfika

✔️ Kursen pågår mellan 8.30-17.00  den 26-27 september 2024.