Motiverad! Handbok i motivationsbaserat ledarskap

Vet du vad som motiverar dina medarbetare?

Har du någon i din grupp som avskyr osäkerhet och vill undvika onödiga risker av alla slag? Eller som tvärtom älskar när det händer oväntade, spännande saker och tycker att rutinuppgifter är rena döden? Eller har ni kanske en kollega som minns allas födelsedagar, frågar hur du mår efter förkylningen och föreslår att hela gruppen äter lunch tillsammans på fredag?

Den här boken beskriver sex grundläggande psykologiska behov som har stor påverkan på våra liv. Hos de flesta av oss är två av dessa behov starkare än de andra fyra. Först när de är tillgodosedda mår vi bra och kan känna den där starka inre motivationen, både privat och på jobbet.

MOTIVERAD! hjälper dig som chef att identifiera dessa behov hos både dig själv och dina medarbetare. Boken ger dig nycklarna till ett motivationsbaserat ledarskap och visar hur du kan skapa starkare, smartare och mer innovativa grupper. Den visar också hur du kan kommunicera på ett sätt som verkligen når fram och stärker dina medarbetares motivation – på riktigt.

Desirée Rova är HR- och organisationskonsult och grundare av MyNeeds®. 

Maria Appelqvist är universitetslektor och en av pion­järerna inom professionell coaching i Sverige.

Lär känna dina superhjältar

Boken handlar om att alla har två superhjältar med olika superkrafter som vi inte känner till.

I den här boken kommer du att få lära känna dina osynliga superkrafter som hjälper dig att förstå dig själv och andra. Superhjältarnas egenskaper utgår från MyNeeds® forskning om motivation som förklarar vad som gör att vissa saker är roligare än andra.

Lär känna dina superhjältar – Chanelle Thysell – Bok (9789151946009) | Bokus