Du visar för närvarande Gratis frukostföreläsning – Författaren bakom boken ”Motiverad!”

Gratis frukostföreläsning – Författaren bakom boken ”Motiverad!”

Vill du få tillgång till din inre motivation och vad som driver dig att prestera och må bra? Motivation är nyckeln till välbefinnande, men det gäller att skilja på inre och yttre motivation.

Välkommen till en frukostföreläsning med Desireé Rova.

Desireé Rova har utvecklat en unik forskningsbaserad modell för hur vi kan förstå våra osynliga mekanismer som påverkar beslut, triggers och relationer. Alla har vi olika behov som måste tillfredsställas för att vi ska må bra.

Den här boken beskriver sex grundläggande psykologiska behov som har stor påverkan på våra liv – känna samhörighet, vilja bidra, vilja utvecklas, vara signifikant, få variation och känna trygghet. Hos de flesta av oss är två av dessa behov starkare än de andra fyra. Först när de är tillgodosedda mår vi bra och kan känna den där starka inre motivationen, både privat och på jobbet.

MOTIVERAD! hjälper dig som chef att identifiera dessa behov hos både dig själv och dina medarbetare. Boken ger dig nycklarna till ett motivationsbaserat ledarskap och visar hur du kan skapa starkare, smartare och mer innovativa grupper. Den visar också hur du kan kommunicera på ett sätt som verkligen når fram och stärker dina medarbetares motivation – på riktigt.

Vi kommer att gå igenom

  • Aktuell forskning om inre motivation.
  • Skillnaden mellan inre och yttre motivation.
  • Upptäck dina omedvetna superkrafter.
  • Konkreta tips på hur du kan skapa ett motiverande liv.

När & var?

30 augusti
Humlegårdsgatan 19A, 2 trappor hos Dandy People.
8.00 – 8.30 – Frukost och mingel (meddela oss om du har någon specifik matpreferens)
8.30 – 9.20 – Föreläsning och frågor
9.20 – 10.00 – Fortsatt mingel och diskussion för de som vill

Mer om Desireé Rova
Har en bakgrund som hr och organisationskonsult. Hon har grundat MyNeeds 2011 och tilldelats innovationspris 2013 för metoden. Hon är författare till boken “Motiverad! – en handbok i motivationsbaserat ledarskap” och föreläser om ämnet.